Over ons

Onze waarden

F.A.I.M. consultancy werkt vanuit een gedachtegoed dat ons gedrag richting cliënten, collega’s en de maatschappij bepaalt. Voor ons belangrijke waarden zijn: betrokkenheid, integriteit, samenwerking, gedragsontwikkeling, hoge kwaliteit, en streven naar lange termijn relaties.
Vanuit deze gedachtegoed is de naam F.A.I.M. Consultancy gekozen.

Helderheid

Wij streven naar helderheid op elk gebied. Een heldere intake, heldere afspraken, een heldere aanpak en heldere adviezen. Het voortdurend minimaliseren van onduidelijkheden is onze grootste uitdaging. Daarmee helpen wij onze opdrachtgevers.

Impact

Wij streven naar impact. Er moet na afronding van onze opdracht, mede als gevolg van onze inzet, iets ten goede zijn veranderd. Wij gaan voor structurele oplossingen en niet voor dikke rapporten.
Pascal De Meulenaer

Pascal De Meulenaer

CEO

Pascal De Meulenaer

Mijn naam is Pascal De Meulenaer. Gedurende 25 jaar heb ik gewerkt in verschillende rollen. De laatste vier jaar als Site Director. Ik heb ruime ervaring in het succesvol implementeren van programma’s voor continu verbeteren en hoe je de vertaalslag maakt van strategische doelstellingen naar de werkvloer (strategy into action). Omgaan met weerstand is mij niet onbekend.  F.A.I.M.  Consultancy biedt zowel opleiding, advies als coaching aan. “De unieke aanpak van F.A.I.M. Consultancy houdt heel sterk rekening met de menselijke factor. Ik ben ervan overtuigd dat SIA-projecten alleen succesvol zijn als alle niveaus in de organisatie ze mee dragen.